GodZ-Zone Tutoriale cs, tutoriale photoshop, pluginuri, resurse, bancuri |
Cei care vor tine redirect pentru serverul God-Zone vor primi admin free!!Va multumim!! |
|
| bancuri k bula | |
| | Autor | Mesaj |
---|
atk bodo
Numarul mesajelor : 59 Puncte : 91 Data de inscriere : 16/05/2009 Varsta : 33 Localizare : buzau
| Subiect: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 10:56 pm | |
| Moş Nicolae stă în seara de Ajun în faţa lui Bulă. Îi arată cu degetul şi îi spune: - Ai fost cuminte anul acesta? La care Bulă: - Tată, moşul ăsta mă ameninţă! Sună avocatul! | |
| | | atk bodo
Numarul mesajelor : 59 Puncte : 91 Data de inscriere : 16/05/2009 Varsta : 33 Localizare : buzau
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 10:56 pm | |
| Bulă completează o fişă personală pentru angajare. La data naşterii trece 15 august. - În ce an? întreabă funcţionara de la oficiul forţelor de muncă. - În fiecare an! | |
| | | atk bodo
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 10:58 pm | |
| . Profesorul întreabă: - Măi Bulă, toată ora ai stat cu cu cîte o bilă verde în ambele mîini şi n-ai scris nimic. De ce? - Ca să am control total asupra profesorului de matematică, dl. Green. | |
| | | atk bodo
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 10:59 pm | |
| Bulă se plimba cu taică-su pe stradă. La un colţ, un om foarte gras se cîntăreşte. Cîntarul este însă stricat şi arată doar vreo 10 kilograme. - Uite, tată, omul ăsta este gol pe dinăuntru... | |
| | | atk bodo
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 11:18 pm | |
| Bulă, cînd era mic, se duce la ta-su şi îl întreabă: - Tată, ce e ăla penis? Tatăl se deschide la şliţ şi îi arată obiectul lui Bulă: - Uite, fiule, acesta este un penis, iar ca fapt divers acesta este un penis perfect! A doua zi, la şcoală, Bulă îşi cheamă colegii, îşi deschide şliţul, scoate obiectul şi le spune: - Băieţi, acesta este un penis, iar ca fapt divers, dacă era cu 3 cm mai scurt, era un penis perfect. | |
| | | atk bodo
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 11:19 pm | |
| Bulă, cînd era mic, se duce la ta-su şi îl întreabă: - Tată, ce e ăla penis? Tatăl se deschide la şliţ şi îi arată obiectul lui Bulă: - Uite, fiule, acesta este un penis, iar ca fapt divers acesta este un penis perfect! A doua zi, la şcoală, Bulă îşi cheamă colegii, îşi deschide şliţul, scoate obiectul şi le spune: - Băieţi, acesta este un penis, iar ca fapt divers, dacă era cu 3 cm mai scurt, era un penis perfect. | |
| | | atk bodo
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 11:19 pm | |
| Cica era Bulă cu doi prieteni şi se tot lăudau care a avut cea mai bătrînă bunică. - Bunica mea a avut 78 de ani cînd a murit. - Slab, bunica mea a avut 94 de ani cînd a murit. Bula: - Şi mai slab, păi bunica mea a fost aşa de bătrînă încît a trebuit să o scoată tata în curte să o împuşte, că nu mai murea nicicum. | |
| | | atk bodo
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 11:20 pm | |
| Bulă se însoară şi, după ceva timp, se întîlneşte cu vechii lui prieteni, care îl întreabă: - Băi Bulă, cum e nevastă-ta? - Cum să fie, este marfă, doar că este cam somnoroasă. De cîte ori ieşim pe stradă, cînd vede un bărbat bine, ea mereu spune: "Mamă, ce m-aş culca cu ăsta". | |
| | | atk bodo
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 11:21 pm | |
| La ora de anatomie, la recapitulare, profesoara o scoală pe Maria în picioare şi o întreabă: - Spune, ce ştii despre penis? - Aaaaa... Bulă, dă-mi fiţuica! Bulă, fără să se gîndească prea mult, o scoate şi i-o pune-n palmă. Curajoasă, Maria începe să răspundă: - Aaaa... Penisul este un muşchi de circa 5 cm, rectific, este un cartilaj de circa 10 cm, rectific, este un os de circa 20 cm! | |
| | | atk bodo
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 11:22 pm | |
| În toiul nopţii, Bulă, cu vînătăi pe faţă şi cu două valize în mîini, sună la uşa casei lui taică-său. - Ce-i cu tine, Bulă, la ora asta şi în halul ăsta? - M-am certat cu nevastă-mea. - Şi a îndrăznit curva aia să dea în tine? Eu, în locul tău, o făceam bucăţi! Bula, rînjind: - Dar ce credeai că am în valize? | |
| | | atk bodo
| Subiect: Re: bancuri k bula Dum Mai 17, 2009 11:23 pm | |
| Paraşutiştii săreau dintr-un avion. Sar toţi şi mai rămîne Bula şi cu căpitanul. - Dom' căpitan, eu nu pot să sar, zice Bulă. - De ce, măi? - Am visat ieri că nu mi se deschide paraşuta. - Ia, mă, paraşuta mea, dă-mi paraşuta ta şi sări! Superstiţiosule! Sare Bulă, se deschide paraşuta şi la un moment dat se aude pe lîngă el un şuierat şi o voce de jos: - Băga-ţi-ai p**a-n el de vis… | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: bancuri k bula | |
| |
| | | | bancuri k bula | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|